Borduren en Bedrukken

 

Borduren

bij ons kan u terecht voor diverse mogelijkheden om te laten borduren. Denk hierbij aan kleding met het logo van uw bedrijf.
Dit kan op t-shirts maar ook op petten, truien, (draag)tassen,...

Tevens kan u ook terecht om bijvoorbeeld paardendekentjes te laten borduren met naam naar wens.

graag bespreken wij met u alle mogelijkheden.

 

Bedrukken van textiel en promotie materiaal

Voor de bedrukkingen werkt Studio Reaven uit Kapellen met twee verschillende technieken:

Flex en Flox bedrukking

Bij deze bedrukkingstechniek wordt met één- of tweekleurige folies gewerkt, waarop de tekst of het logo staat. Deze wordt dan uitgesneden en op het textiel gekleefd voor een glad resultaat (glanzend of mat).

Wij geven u graag alle uitleg i.v.m. de wasvoorschriften, zodat uw kledij lang mooi blijft.

Sublimatietechniek

Hierbij wordt de inkt rechtstreeks ingebracht in de ondergrond. Deze techniek garandeert een soepele stof die heel lang mooi blijft, zelfs na talloze wasbeurten.
Deze techniek kan enkel ingezet worden bij een polyester ondergrond (textiel is momenteel nog enkel in het wit), maar ook bij sleutelhangers, mini T-shirts, vaatwasbestendige mokken, naambordjes en muismatten voor origineel promotiemateriaal.

Bedrijven op zoek naar gepersonaliseerde relatiegeschenken weten dus waarheen. Ook hier kunnen wij zorgen voor een totaalpakket, de aankoop van het materiaal inclusief. Voor de bedrukkingen kan gewerkt worden met alle mogelijke tekeningen, foto's en prentjes. Voor het mooiste eindresultaat ontvangen wij bij voorkeur vectorbestanden met een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Contacteer ons met uw vragen, zodat wij optimaal uw wensen kunnen beantwoorden.